Debrichy Photography_Kirsten Elsdijk_13.

Kirsten is gediplomeerd Orthomoleculair Psycho Neuro Immunologie therapeut en ervaringsexpert. Daarnaast geniet ze van het moederschap en is ze de oprichtster van de ‘Verhoog je energie methode’. 

Met deze methode helpen wij vrouwen hun energieniveau te verhogen. Veelal zorgen stress, hormonen en de druk vanuit de maatschappij voor vage klachten en een verlaagd energieniveau. Vrouwen genieten minder, maken zich meer zorgen en daar betaal je met je energie een prijs voor. 

 

Vaak komen er vrouwen die vastgelopen zijn op het gebied van hun eigen gezondheid. Ze hebben veel geprobeerd en zijn bij verschillende hulpverleners geweest. Om uiteindelijk nog steeds niet verlost te zijn van hun klacht(en). Meestal is er alleen gewerkt aan de klacht en de symptomen daarvan. Het is belangrijk om altijd ook de verschillende werkingsmechanismen in het lichaam, die elkaar beïnvloeden mee te nemen.

In plaats van alleen naar het symptoom te kijken, kijken wij naar de oorzaak achter de huidige klacht en de symptomen. Zodat er daadwerkelijk een blijvende oplossing voor de klacht in gang kan worden gezet. 

 

Zo goed als altijd staat een probleem met de energieverdeling van het lichaam aan de basis van vele kwalen en ziekten. Kirsten heeft een methode ontwikkeld om je energieniveau weer te verhogen en minstens zo belangrijk in balans te houden. Het bijzondere van deze aanpak is, dat je met een relatief klein verschil een grote verandering bereikt. 

 

We vertalen de complexe kennis over de werking van het lichaam naar begrijpelijke taal. Snel en makkelijk je energie verhogen. Met de ‘Verhoog je energie methode’ krijg je de regie en controle terug over je eigen gezondheid”. Wel zo prettig, het is immers jouw lijf en leven. 

“Te weten wat men weet en te weten wat men niet weet, dat is kennis.”

-CONFUCIUS